TI AMO

we were made for eachother

Jag lyckas igen. Tiden rinner iväg utan att jag har en aning om vad klockan är.
Nu har ju i och för sig inte haft datorn som ett tidsfördriv. Nej, "duktig" som jag är har jag pluggat en del. Mycket väl behövligt, mycket.

Matchen då. Ja den slutade inte som vi tänkt oss direkt. Eller i alla fall inte resultatet. Slutet av matchen var ju i alla fall godkänd. Däremot början...

I period 1 började vi svagt. Bollen stutsade inte vår väg, det blev baklänges mål och vi grävde mer eller mindre ner oss. De hade anfall på anfall, och satte endel pyttsar. Vi försökte trots allt att peppa upp varandra och spela vårat eget spel. Att rulla bollen mellan varandra, att hitta passningsspelet istället för att spela "hafs-spelet" som Huskvarna körde på. Dessvärre lyckades det inte särskilt bra och i periodpaus låg vi under med 3-1 om jag minns rätt (??)
I pausen talade Nisse om klart och tydligt vad som gällde. Att ingenting kom gratis och vi var tvungna att ge 100% i varje kamp. Det där självklara som ine tyckdes fungera denna match. Han sa även att om det inte blev någon förbättring 5-6 minuter in i 2a så skulle vi gå ner på folk. Vilket ocskå skedde.
I period 2 satte Huskvarna en boll i nätet redan i första bytet. Surt om något. Vi försökte håla humöret uppe, men det var svårt när de senare satte sitt 5e mål. Då byttes wicky in i målet. Även möblerades det om i kedjerna och vi gick på två femmor. Helt rätt gjort, ganska tidigt kan tyckas men någonting var tvungen att göras. Detta resulterade i att b.la jag satt på bänken i det som var kvar av 2a period.
Vet inte om det hjälpte något just då. De satte senare både 6 och 7 -1. Men även vi lyckades näta, vårat andra mål satte Nyman.
Något mer var tvunget att ske till 3e period. Vilket också hände.
Nisses prat i pausen om fokus och att det fortfarande kunde vända till våran fördel gjorde bra. I hela 3e perioden kämpade vi verkligen som ett lag. Alla slet som djur. Även om det inte var det sköna finliret vi kan spela, så fick vi ändå med oss bollen. Även dombesluten fick vi med oss. Perioden var nervös. För min del så fick jag spela de sista ca 10 minutrarna 3e. Matchen slutade något sura siffrorna 4-7 till Huskvarna.
Trots en bra sista period lyckades vi inte hela vägen. Men vi vann med 2-0 i sista perioden, och hade hög press på deras spelare i 4-5 (vi hade en utvisad). Vilket kanske också kan säga en del om att vi aldrig ger oss.

Som plåster på såren har vi "annan träning" imorgon på schemat. Vilket innebär att idé-gruppen (jag lund sassa och wicky) planerar något laget gör istället för en träning. Vi ska då hållas på Närke Stens kontor tror jag att det är.
Planerna är "spakväll" med singstar och eytoy, och tillbehör. Mysigt är rätta ordet!