if I don't get you somebody else will

Idag vaknade jag upp hos Emma. Känns bra att hon har flyttat (förlåt) för nu kommer vi bättre överens. Var kvar hos henne ett bra tag innan jag orkade släpa mig hemåt. Var kvar här hemma i några timmar innan Andreas, Micke, Jossie och Viggo kom och hämtade upp mig för att åka till Emma, igen, på fika (kladdkaka mums!!!). Efter några timmar hos Emma åkte vi tillbaka hem hit och åt med mamma och pappa (grillat mums!!!). Sen skjutsade mamma hem örebroarna runt åtta. Det har alltså varit en familjedag idag. Har myst en hel del med lillkillen också. Love it and love'm.

Men jag har även lyssnat som en galning på Moneybrother. Jag vet att det är nördigt men man kan ju inte få nog av hans röst och musik. Texterna som oftast handlar om olycklig kärlek går rakt in i hjärtat och sätter hjärnan på varv. Jag saknar kärleken väldigt mycket, då är det skönt att ha en underbar familj, underbara vänner och underbar musik att lyssna på.

it's 6 AM but you make it feel like midnight

Jäklar hörrni, vilken dag det var igår!
Matchen vann vi med 6-5. Så jävla skönt vare, eftersom vi vände till 3-5. Nu har vi 2/2 vinster. (orkar inte skriva något slags referat om matchen nu, vill ni läsa så gå in på hemsidan). Efter matchen skjutsade mamma in mig och Emma till Conventum där vi mötte Vickan och Johan. Under Promoes spelning träffade vi Moneybrother som stod som en helt vanlig människa i publiken och lyssnade. Helt sjukt. I alla fall bytte vi lite ord och tog kort med honom. Sen lyssnade vi på hans jävla underbara spelning och efter det mötte vi upp laget utanför Frimis. Resten av kvällen shakade vi.

Så gårdagen var en blandning av allt roligt i livet. Fast nu när jag sitter här och lyssnar på Anders via Spotify kan jag inte fatta att det var han jag träffade igår....... jesus

"vi kommer att dö samtidigt"

Ännu en vecka har gått. Och det är snabbt.
Gick i skolan i måndags. Åkte till Göteborg tis-ons och mönstrade. Var ledig tors-fre.
Och nu är det lördag. Och nu är det match. Pixbo. Kumlahallen. 15.00. Hemmapremiär.

Det är så jävla skönt att vara igång igen. Finns inget roligare än att spela innebandy. Sporten skapar så många olika känslor. Innan den här matchen känner jag dock mest nervositet och glädje.




Även fast man inte ska tänka på vad som kommer efter matchen så måste jag ändå skriva vad som händer. Det blir en snabbdusch för mig och syrran. Vi ska nämligen in till Conventum och kolla på Moneybrother!, Millencolin, Promoe och Familjen. Efter den musikfesten åker vi hem till Nettan tillsammans med laget och firar henne. Vad som händer sen får den som lever se. Kanondag idag alltså.

och ni. DET ÄR BARA VINST SOM GÄLLER FÖR DET BLÅVITA LAGET IDAG.


we don't celebrate sundays

Igår spelade vi första seriematchen för säsongen. Slutresultatet blev 5-3 i vår favör. Det finns ingen skönare känsla än att vinna.

På hemvägen klev jag och Soffy av, efter mycket om och men, i Laxå. Inte särskilt lyckat egentligen så åkte hem till min säng efter en kort visit.

Idag är plugg och löpning det enda som står på schemat.
Sen är jag jävligt nervös inför tisdag. Hur ska jag klara mig????


moviestar

http://www.kumlanytt.se/nyheter.php?subaction=showfull&id=1252947491&archive=&start_from=&ucat=2

klipp från vår match i lördags då vi spelade den sista träningsmatchen innan seriepremiären.
Höj volymen vid 02.41 då kommentatorn Lasse säger att "Malin har nu kommit tillbaka efter att ha varit proffs i italienska schweiz". För skön.

the time is dead

Nu har jag precis bokat tågbiljetter till Göteborg. Åker ju dit på tisdag för att mönstra.
Hjälp.



Ska nu duscha (har gymmat) och sedan krypa ner i sängen och kolla klart på Dead Poets Society. Längtar tills på fredag, då jag och min tjejer ska kolla på Flickan som lekte med elden och ut och äta.

it's all about us


fotograf: Stefan tryckte på Sassas kamera
hämtad från: bloggen


i have some green-yellow stuff in my nose.

Det är inte nysningarna, att vara röd och fnasig om nästippen efter alla gånger man har snytit sig, att på morgonen vakna med ena näsborren täppt som en stoppad korv, försämrad hörsel, seg i hela kroppen, ont i halsen, hostan, ont i huvudet, ömma körtlar, att snörvla som att man just kollat på världens hemskaste film, att tvingas andas med munnen öppen när man sover för att det inte går att dra in luft genom näsan som är det jag hatar mest med förkylning.

Det är att veta att det inte spelar någon som helst roll om man snyter sig för direkt när man spolat ner det kladdiga snytpappret i toan och tvättat händerna är snoret tillbaka och näsan behöver behöver sig en till omgång. Det finns liksom inget slut på snoret. Den gula kladdiga geggan kommer alltid tillbaka precis som en såndär boomerang man kastar.

Snoret kan dö.

the greatest thing you'll ever learn......

Läxor. Ja, nu är det faktiskt en hel del. Rivstart i skolan. Men det är inte bara i skolan vi har fått uppgifter. Nu har innebandyn börjat med det också. Man ska ta med en bild på något eller någon som gör en lycklig. Det blir svårt. Filosofiläraren Lotta skulle förmodligen ställt en fråga i stil med: "Vad är lycka?", "Hur vet du att du är lycklig?" eller "Vad gör en människa lycklig?".

Jag vet inte. Det tåls att tänka på.
Jag har ju trots allt till på torsdag på mig.


don't take me for a fool.

"You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there." - Bob Marley

feel it. touch it. and so on.

"But the most wonderfoul love,
the Love of all loves,
Even greater than the love for Mother,
Is the infinite, tenderest, passionate love,"

for all the reason

jag har gjort dagens bästa idag; tackat ja till gruppen "vi som hatar farmville" på facebook.


Åker snart till Växjö och kommer vara där hela helgen.
Hoppas vi går ut nån kväll. Är skitsugen på att dansa.



har tänkt ett tag att jag ska göra en lista över saker som händer i höst så det kan väl passa bra att skriva den idag.

19/9 Seriepremiär mot Marstrand, borta
22-23/9 Mönstring i Göteborg
25/9 Lön
26/9 Moneybrother på Coneventum (även Millencolin, Familjen och Promoe)
29/9 Prova studentmössor
24/10 Högeskoleprovet
12/11 Eros Ramazzotti i Globen
12/12 Lars Winnerbäck på Conventum

Glömde säkert flera saker nu men då skriver jag till det nån annan dag.
Ska åka nu. Ska försöka läsa lite engelska och svenska på vägen ner men kommer förmodligen slockna på en gång. Skulle vara typiskt mig.
Ha en bra helg.


GRATTIS TILL LAPPEN!





it doesn't need to be something over the top all the time

Idag drog projektarbetet igång på allvar.
Igår fick jag röstkort från Svenska Kyrkan.


RSS 2.0