freitag

image16



Har nyss kommit hem från Dragon.
Först samlades laget klockan 17.00 i Kumlahallen för utvärdering av säsongen som varit. Två timmar senare hade vi tid för discobowling. Faktiskt ganska roligt, även om jag inte direkt är någon stjärna på "sporten" haha. Albin 4½, fick 55 poäng sin andra serie. Jag 16½, skrapade ihop 63 poäng min andra serie. Det säger väl en del?
Efter bowlingen åkte vi till kinésresturangen Dragon. Maten serverades som buffé och den var riktigt god. Så med andra ord har kvällen blivit lyckad! (bilder kommer nog upp efter hand..)

Idag var Johanna här och slingade min utväxt. Riktigt blondt vart det, nästan lite för blondt för att vara jag men det försvinner väl lite efter några tvättar. Och hellre det än att gå runt med utväxt och se ut som man har ett kläckt ägg på skallen (hahaha de var Linda Kapple som berätta!).

Imorgon ska jag åka med juniorlaget och spela slutspel i västmanlandsserien. Vi ska spela mot Lockerud om jag inte minns helt fel, och de ska få ett jävla returmöte (även om de var div1 laget som gav oss stryk senast) så det bara smäller om det.. Så förhoppningsvis blir det final på söndag, och förhoppningsvis blir våra motståndade ÖSK. Det skulle ju vara roligt....


arrividerci - på återseende


p.s vi har fortfarande inte fått vår hemtelefon............... ARGH

i väntan på något gott

Om den stund kommer Johanna hit och ska fixa till mitt hår lite! Kan inte fatta hur hon kan vara så snäll och villig jämt. Trots att hon nog egentligen inte kunde så ska hon fixa utväxten ändå, och hon föreslog att hon skulle komma hit och göra det (eftersom hon skulle till Mikaela).
Ja, jag är väldigt tacksam!

Nu måste jag bara försöka få tag i henne för att förklara vägen hit. Ringde nyss men ingen svarade..
Uppdaterar senare

Challes födelsedag

Dagens låttips: Ron Pope - Drop in the ocean




Träffade Ida idag över lunchen. Det var banne mig på tiden, sist vi sågs var några dagar innan jul. Så det var verkligen värt att träffa henne! Vi bestämde också att det ska bli lite oftare härdanefter..

Annars har jag bara tränat idag. Frustrerande är det enda jag kan säga!!!!
Men det var så klart kul att träffa tjejerna, det här kommer nog bli bra!



Nu ska jag försöka få mamma att göra lite våfflor till mig! Och grattis Charlotte som fyller 17 idag, och grattis i efterskott till Marie som fyllde 18 i tisdags!
arrividerci - på återseende

you know what it feels like...?

Spelade första matchen tillsammans med distriktlaget idag. Vi vann över Kumlas resterande lag (vi är 12 st som är med i d-laget) +damjuniorerna med 6-5. Det jag själv presterade är glömt. Ingenting jag vill ta med mig till morgondagen, då är det bara nya tag. Alla har vi väl våra dåliga dagar, right?

Känns i alla fall som att morgondagen blir intressant. Ska in till stan och förmodligen käka lunch med Ida, som jag inte träffat på år och dar.. Sen ska jag väl också hjälpa pappa att packa upp lite i vårat såkallade hem och sedan träna!
Dessvärre börjar renoveringen av vårat "gamla" hus imorgon. Nu finns inget återvändo.......
Dags att säga hej då!




Räknade ut igår att jag bara har 40 skoldagar kvar. Det är ganska så asmycket jätte skönt! Och snart är det också april och alltså bara två månader kvar till Italien.
Jag vet nog inte om jag har längtat såhär mycket efter någonting, eller efter någon.
Frågan är bara hur det blir med allting?

Men nu är det nu och jag ska dra för gardinerna för att sova.
arrividerci - på återseende


drop in the ocean

Har nyss ätit lunch. Värmde lax och potatisklyftor som blev över från gårdagen.
Snart kommer Frida hit och ser sig om lite. Hon ska vänta här tills hennes pojkvän kommer hem från skolan. Vi bor ju numera nästan grannar med honom så jag hoppas att jag kommer få se Frida ganska mycket trots flytten!
Ja, det är mycket om "flytten" just nu, och på tal om det har vi inte fått våran hemtelefon än. Min mobilräkning blir bara dyrare. Som tur är pröjsar inte jag den..


Tänkte uppdatera en "att göra under våran 2008-lista" som jag la upp i januari. Det har ju hänt lite sen dess.



vårens lista! (uppdatering, glömde bort två viktiga saker!!)


Det här har jag att se fram emot våren 2008!


[X] 25/1 derby mot KFUM Örebro i Kumlahallen 19,00
[X] 26/1 sista distriktslagsuttagningen inför 90-SM i vår
[X] första helgen i feburari F89-SM med Kumla (hela helgen)
[X] sista veckan i mars flyttar vi från Pålsboda. Officiella datumet för flytten är 1/4
[ ] april innebär distriktslags SM med F-90 (om man blir uttagen)
[ ] 26/4 åker vi till Schweiz med innebandyn i en vecka!!!
[ ] Nationella proven i matte samt tyska i april (vet ej hur de ligger till i övrigt)
[ ] sista veckan i maj åker vi till Spanien med klassen, Sp1EU
[ ] 13/6 skolavslutning
[ ] ITALIEN
[ ] fotbolls em
[X] Kent i Örebro i mars
[X] Lars Winnerbäck i Brunnsparken, augusti 


Har än så länge kryssat sex st. Och det blir ju fler...

arrividerci - på återseende


vilken bra start!

Dagen började faktiskt bra, men sedan gick det utför...

Jag ställde klockan på halv tio för att ta tåget halv elva och möta upp pappa och Daniel vid min skola (de skulle komma med en soffa vi haft i huset till vårt klassrum). När jag vaknade hade jag en skitskön känsla faktiskt, jag hade drömt om att jag hade fått ett brev hem på posten. Ett brev från Svenska Innebandyförbundet där det stog att jag var uttagen till lägret på Bosön för U-19landslaget.. Ja jag vet helt sjukt kanske men ändå något man kan sträva efter..
I alla fall så gick jag upp och duschade. Det första negativa som hände var när jag blåste håret och insåg att det verkligen är tid att färga min utväxt. Visserligen har jag tänkt att jag ska göra det ett tag nu men jag har ju aldrig tid, men det är verkligen på tiden! Efter att vi flyttat och fått bättre ljus på toan vid spegeln så ser man mycket bättre hur det egentligen ser ut, och ja. Det ser inte bra ut i alla fall.
Efter duschen gjorde jag mig frukost, tog på mig, sminkade mig. Det var när jag sminkade mig som det andra negativa hände. Igår frågade mamma mig om jag kände att jag var torr på huden. Jag har alltid haft lite torrt skinn, men det har blivit värre. Måste smörja in händerna oftare och mina läppar blir fnasiga. Mamma sa att hon också blivit mycket torrare, och både Emma och pappa också. De trodde att dt berodde på luften här i nya lägenheten. Och då imorse när jag skulle sminka mig gick det verkligen inte. Jag var så torr i huden att det var något otroligt..
I alla fall så sket jag i det och tog på mig kläder osv för att göra mig klar och sedan gå till tåget.
Jag tog på mig jackan, tog med mig busskortet, mobilen och Ipoden. När jag letade efter min nyckelknippa kom jag på; jäävlar! Jag har inte fått min nyckel till lägenheten än.
Så jag ringde pappa och han hade inte heller tänk på det, så det blev att vara hemma istället. Och nyss ringde pappa för att de visste inte vilket klassrum jag hade, så jag försökte guida dom. Det gick väl sådär men tillslut hittade dom rätt. Sedan skulle de också ta med min miniräknare som jag insåg igår att jag hade glömt. Men det fixade sig också tillslut...

Ikväll är det i alla fall match med distriktslaget så får hoppas att oturen vänder..
Uppdaterar senare!

arrividerci - på återseende

en dag som är ganska slapp

Första distriktslagsträningen igår! Riktigt kul att komma igång med laget, eller ja det var kul att komma igång med innebandyn överhuvudtaget efter en vecka utan något bollpass. Dock gick det lite halvknakigt, är lite snorig osv så..

Håller nu på att packa in alla mina kläder i garderoben. Det här känns faktsikt precis som att vi bara packar upp för tre veckor i Italien...

Håller på att koka kaffe åt pappa och Daniel som snart kommer med ett lass kartonger från Pålsboda, som numera inte är hemma.





Så värt!!! http://kumlainnebandy.se/aktuellt.php?name=&id=232


arrividerci - på återseende

my weekend

torsdag;
Under håltimmen åkte jag in till Örebro och köpte efterlängtade vita, låga converse! Är fortfarande jättenöjd!
Istället för att ha matte sista timman fick vi hemläxa så att vi kunde åka direkt till Malmens skola i Kumla för att göra iordning till discot på kvällen!
Discot gick bra och vi fick in riktigt bra med pengar, upp emot 5000:- tror jag det vart tillslut. Nu är vi lite närmare Barcelona i alla fall!!
När jag kom hem var jag helt slut. Försökte få pappa att massera mina fötter, men han somnade..

fredag;
Väcktes klockan 09.00 av mamma som hade vart och hämtat Micke och Andreas inne i Örebro. Efter frukosten börjades det. Packning, flyttning, osv osv.
Framåt eftermiddagen skjutsade mamma in mig, Soffy och Emma till Örebro. Två och en halv timme tidigare köade vi till insläppet till Kent! Grymt kallt, men grymt värt!!!!!!
Direkt hem till mig och sov med Soffy (vi kom på att hon aldrig sovit hos mig så vi var tvugna att greja det innan hon åkte till Trysil och jag flyttade..)

Lördag;
Flyttning. Flýttning. Flyttning.
På kvällen åkte vi ut till Hovsta och åt mat hos Grabö´s. Efter maten fick vi skjuts med Pierre (som hämtade Emma) in till stan där vi mötte upp Soffy och Natti!
Sedan efter mycket om och men kom vi till Denise där vi möttes av Jin! Och efter ännu mera om och men gick vi med ett par sköna Laxå-Finnerödja(?) killar till MCdonalds. Trots minusgrader var det trevligt så...

Söndag;
Hämtades i Hovsta vid halv ett av mormor och morfar som körde hem mig till Pålsobda.
Där pågick flyttning och packning och natten tillbringas för första gången i lägenheten i Kumla.
Det känns ganska konstigt. Emma sa just "Fan, det känns som att vi är på semester".
Jag har i alla fall bäddat min säng, satt upp gradiner osv. Det kommer ta ett tag att vänja sig vid tanken att aldrig mer kunna säga "jag går och kollar på film hos Natti en stund", "jag ska bara gå till Frida och prata lite" eller "Jag går till Soffy och sjunger singstar och spelar Buzz".

Tjejer, kommer sakna att ha er nära. Men ni vet att mamma sagt att ni får komma hit när ni vill så!




image86
Världens bästa Sofia

image81
I kön till Kent

image82

Aina och Emma.

image83
Förbandet, Familjen.

image84
Jocke Berg i Kent. Jävligt bra!

image85
Mina donnor (bilden är från nyår!)

uppdatering för veckoplaneringen

[x] Träna (har bara en träning denna vecka!)
[x] Få nyckeln till lägenheten, så börjar flytten
[x] Stan med Natti och Soffy?
[x] Sälja kol?
[x] Disco med klassen
[ ] Kent
[ ] Träffa Helena
[ ] Förmodligen Örebro på Påsk?
[x] Löpa (tänka sig, jag grejade de imorse innan frukosten!)
[-] Sluta äta godis (ja, jag har bestämt mig att jag ska äta mycket minde godis från v.12. Blir nog att hålla koll på mig själv och uppdatera det här på bloggen så jag har koll)


Imorgon är det KENT!!

update

Jag kan mina "15 svåra ord". För stunden i alla fall.

Gabi ringde förut.


ett glatt påskkort från 1999

Dear Andreas, Susanne, Emma, Jörgen, Linnéa and Michael!
How are you?
Do you recognize me? I'm Lisa, Andrea's baby-sitter.
I want to wish you a happy easter.
Do you know that is born Andrea's brother?
His name is Matteo, he is born on 17th March.

A BIG KISS, Lisa

P.S: ....Sorry for mistakes...
You forgive me.


miss you.

v.12

[ ] Träna (har bara en träning denna vecka!)
[ ] Få nyckeln till lägenheten, så börjar flytten
[ ] Stan med Natti och Soffy?
[ ] Sälja kol?
[ ] Disco med klassen
[ ] Kent
[ ] Träffa Helena
[ ] Förmodligen Örebro på Påsk?
[ ] Löpa
[ ] Sluta äta godis (ja, jag har bestämt mig att jag ska äta mycket minde godis från v.12. Blir nog att hålla koll på mig själv och uppdatera det här på bloggen så jag har koll)

en fredagskväll

Vid matbordet:

pappa (ironiskt): Trevligt Linnéa att du kan slita dig från datorn och äta tillsammans med oss!
jag: Jaja
mamma: Min grabb, längtar du efter mig? Jag säg det då.
Jag längtar efter dig min grabb.
jag, pappa: öhh??
mamma: Du sa så när du var 2 år.


Mamma hade hittat en gammal lapp i skåpet när hon städade. Det stod:


Linnea 2 år

Min grabb, längtar du efter mig?
Jag säg det då.

Jag längtar efter dig min grabb


Mamma kom tyvärr inte ihåg vad detta var. Hon trodde att jag hade sagt det när jag satt och lekte eller något.
Jag tror jag älskar mig själv ibland. hahaha



This could be a start of something new

Bloggtorka. Har inte haft tid att varken skriva eller surfa runt på internet.

Snart flyttar vi. På tisdag får vi nyckeln. Hur kommer det att bli egentligen? Tänk om vi ångrar oss? Tänk om allting bara skiter sig?
Jag vet inte om jag vill längre. Jag är nog rädd för förändringar. Det kanske inte är så konstigt egentligen. Jag har bott i samma hus hela mitt liv. Varje sommar (sedan -94/95) har vi semestrat på exakt samma ställe. Jag valde samma gymnasielinje som min syster. Jag spelar i samma innebandylag som min syster. Idag har jag på mig svarta byxor, vit tröja och svart stickad kofta. Jag går helt enkelt på livet säkra sida.
Kanske blir flytten en helomvändning. Jag har stora planer på vad jag vill göra efter gymnasiet. Om jag inte tar det här lilla steget nu och flyttar (visserligen kommer vi ju att göra det vare sig jag vill eller inte) hur ska jag då kunna göra val och följa mina drömmar i framtiden?

Teoretiskt har människan bara ett liv. Varför ska man känna rädsla inför något egentligen? Det värsta som kan hända är att man dör. Ja, det är hemskt. Men någongång händer det även mig. Min tid kanske är nu eller om 84 år. Jag tror jag måste börja ta vara på alla tillfällen, chansa men framförallt  våga.
Vad är det egentligen man är rädd för? Livet? Döden? Allt?


Det är bara jag som kan bestämma över hur mitt liv ska vara för att jag ska bli nöjd. Andra kan påverka, men det är jag som bestämmer.

Mat nu. Vi ses!
arrividerci - på återseende

Grattis Mamma!

Igår hade vi test dag på innebandyn. Det gick som det gick. Jag gjorde mitt bästa och nu är det i alla fall över!
Ökade i alla fall både på brutalbänken och på beeptestet (fast emma sa att vi fuskade men, tydligen så gilldes det ändå :) ....

Morgonen började faktiskt bra. Mamma fyller år idag så pappa hade gjort frukost till henne, och så gav vi henne sina paket. Av pappa fick hon en resa och av mig och emma fick hon två lampor, så hon vart nog glad! Ikväll ska vi fira henne lite mer och äta kinamat. Det är gott, så jag är också glad!
Vi hade ingen första lektion, och i eftermiddag har vi två inställda lektioner.. Skön slapp dag. Vad mer kan man begära?


arrividerci - på återseende




He walks away
The sun goes down
He takes the day, but I'm grown
And in your wake, in this blue shade
My tears dry on their own

So we are history
Your shadow covers me
The sky above ablaze

...

ti amo

...

It is keeping us apart
What's sad about love?
Eventually it'll break my heart


Hur kommer det egentligen att bli med allting?

inte nog med det.

Har nyss ätit kvällsmat. Mamma hade gjort kycklingfilé inlindat i bacon m. sås och potatisklyftor, suveränt! Men bäst var nog ändå förätten, hon hade haft små baguetter i ugnen med prosciotto, och något annat italiensk grejs på.
Till maten lyssnade vi på Eros och pratade om när vi föddes. Mamma berättade att hon hade "spjärnat" emot när jag skulle födas haha. Och så sa hon åt mig att kolla noga på henne, för det är tydligen så jag kommer se ut om ca 30 år. Vi får väl se hur det blir med det..

Nu ska vi spela "när och fjärran". tjing

gbloody sunday

Var med juniorlaget idag och spelade mot KFUM. Vi vann med 4-1, och vi var faktiskt riktigt värda segern. Efteråt fick jag höra också att den här tydligen var övgröande, så det var ju extra roligt!
Men i och med den tidiga matchen (saml. 09.00 i Birgittaskolan) så kunde jag inte kolla på Nyhetsmorgon. Eros blev interjuvad av Kristin Kaspersen imorse. Men som tur är finns klippet på tv4's hemsida.


http://tv4.se/klipp/323314.html här är klippet med Eros!


Idag fyller min bror år så vi syskon är bjudna dit.
ska duscha nu och göra iordning mig.
arrividerci - på återseende


ÅHHHH


Fy fan vad jag är irriterad nu!!
Jag har tappat bort pappas sjal, från Rom! Och jag har inte den blekaste om vart den är.
Har inte haft den sedan förra tisdagen, v.9.

Ja, det är alltså sjalen jag har på denna bild!

image79

grazie di esestere

Igår var Eros Ramazzotti på TV. Han sjöng på Let's dance. Troligtvis höjde han programmets tittarsiffror. Eros är nog bäst.

http://youtube.com/watch?v=ok3eHAloBjg





Idag ska vi hem till Daniel och Eva på födelsedagskalas. Daniel fyller imorgon och mamma på måndag.
Ikväll blir det nog att besöka Soffys hus.
Mer än så har jag inte att uppdatera. Det viktigaste var nog det med Eros.

arrividerci - på återseende


image78

break the ice

I väntan på pappa satte jag mig här. Kanske inte var någon ren tillfällighet..

Vi ska i alla fall snart åka till Jakobssons möbler (Odensbacken) och sen till IKEA för att se om vi hittar någon ny soffa. Igår ringde någon från Sjöbergs Fastigheter och sa att vi kunde få tillgång till nycklen redna den 18e mars. Det är 11 dagar kvar...
Men nu är det nu och jag lyssnar på Britneys nya skiva. Det är ganska sköna låtar på den faktiskt. Älskade henne, och då menar jag verkligen älskade, när jag var liten så trots allt som hänt med henne de senaste åren har jag inte släppt na' riktigt helt. Tycker fortfarande att hon har en jättebra röst, och hennes tidigare album är faktiskt helt OK. Man får ju inte skavsår i öronen i alla fall så..

Förut hände en trevlig grej. Jag var på ICA här i Pålsboda och skulle köpa lite godis (tror seriöst att jag har gått och blivit sockerberoende!!!). När det var min tur la jag upp min godispåse på rullbandet  och la en såndär pinne bakom (en såndär som "delar av", eller vad man ska säga, kundernas varor). Jag gör det jämt och andra med för den delen, inget mer med det liksom. Bakom mig hade jag en söt kille (okej han var typ 25 so what? hahha), han hade peircings och såg lite sådär "halv tuff" ut. Och då när jag la den där pinnen bakom min lilla påse så tackade han och var jätte trevlig. Inget stort, bara ett vanligt tack. Men det kan ju räcka. Jag blev glad och det sägs ju att det är de små saker som förgyller dagen.


Nu blev mamma klar i duschen och påminner mig om att pappa snart kommer hem så att vi ska åka. Bäst att göra mig klar så att de slipper vänta..
arrividerci - på återseende


I need a sign

Slö dag idag. Började kl 13.00, det var skönt!



Och inatt drömde jag om dig. Hur weird är inte det???

ja, men kom då!

Kan fortsätta där jag en gång började. Att sammanfatta dagen. Kanske till och med kan bli roligt i slutändan.
I alla fall att läsa om några månader och se hur emo man var. haha

för denna dag tror jag i alla fall att S kanske skulle kunna passa. Så jag kör på den.

Sömnig
Seg
Stressad
Svår
oSmart

Dagen till ära hade vi två prov. Ett ita-prov som kan ha gått vägen. Det är lite svårt att avgöra, men G klarar jag i alla fall! Sen hade vi svenska uppsats. Borde egentligen vara världens lättaste, jag pratar ju svenska varje dag så. Men, lilla haken. Vad ska man skriva om? vi hade 3h på oss och 10 olika ämnen att välja mellan. Ändå grejar jag det inte och blir inte klar i tid. Jag tror jag lämnade in min uppsats en minut över tre och då var mitt slut kanske fyra, fem rader. Min inledning låg kanske på en, en och en halv sida (av tio½).
Jag måste lära mig att planera! Fy fan vad ruttet det gick.

P.g.a detta var jag jäkligt hängig efter åt, och sur framförallt. Var inte speciellt koncentrerad på träningen så den gick åt pipan också :| (förlåt alla som drabbades av alla mina felpass och tjurigheten). Men bara att ta nya tag och glömma sina problem. Imorgon kommer nya!

arrividerci - på återseende

Morgondagen kanske inte blir så tok i alla fall?

(måste designa om min sida nu. har bara ingen tid. någon frivillig? :)



image77



tillbaka till pluggandet....

AMORE!

Trots min hunger var maten inte färdig än. Mamma och pappa har tydligen inte ens kommit hem. Det var nog bara jag som "hörde i syne" igen. Inget allvarligt alltså..


Kom på en väldigt viktig sak nyss. Pappa bokade ju semestern igår! Äntligen! Som jag har tjatat!
Vi kommer dock åka den 12 juni, samma dag som jag får sommarlov. En ganska opassande dag tycker jag. På grund av att Hallsberg är så orehört segt så slutar vi 7 dagar efter Örebro, plus att studenten är en dag efter vi slutat, alltså den 13 juni. Så nej, vi kommer inte vara hemma när min kära kusin tar studenten. Jag försökte övertala mamma och pappa att vi kan åka på eftermiddagen den 13 istället, men det gick inge vidare. Kan i och för sig förstå dom, vi bilar ju ner och det tar 2½ dag tills vi är framme i Lignano och vi har bokat från lördag den 14 så... Ja, det blir väl bara att finna sig i att jag kommer missa Basses och alla andra Hallsbergares student!

Plus att i samma veva som mamma berättade att pappa bokat Italien tre veckor så fick vi reda på att min brorsa och hans flickvän (Michill och Jossie) också bokat semester. De ska vara på samma ställe som oss våra två sista veckor. Det vart jag faktiskt väldigt glad över!
Och förut när jag låg och halvsov till Vänner så ringde Maria Grabö, Helenas mamma (Helena ska ju vara med oss hela semestern iår WIHOOOO). Maria berättade att de försökt bokat så att de kommer vara där nere med oss våran sista vecka, för de är i Spanien två veckor innan. (tror också att Gröneviks kanske skulle komma ner!)
Jag har nog skapat ganska höga förväntningar på sommaren tror jag. Eller på de kommande månaderna överhuvudtaget, så jag hoppas att allting blir som det borde!

En liten hake bara. Jag har inte börjat träna inför summer of 2008. Måste kanske börja med mig själv?? haha



Arrividerci Italia, arrividerci! Ci vediamo!


en helt vanlig tisdag

" nu sitter jag här igen, försöker att förstå vad som har hänt!"


Mamma och pappa är i Odensbacken på Jakobssons möbler för att just titta på möbler. Flytten närmar sig mer och mer och blir alltmer verklighet. Ändå känns allting så overkligt. Dagarna flyter på och snart är vi där, påskveckan då vi flyttar. Det är nästan lite ruggigt.

Dagen var helt okej. Det var ungefär som vanligt. Tillslut fick vi också, efter mycket om och men, sluta tidigare för att hinna med den tidiga bussen (eftersom sista lektionen var inställd) så det blev en förhållandevis kort dag. Här hemma har jag mest latat mig i soffan. Varierade mellan att kolla på tv och att plugga, och tänka sig jag tror det fungerade. Eller ja, resultatet får jag väl se imorgon på provet. Men efter lite mer plugg ikväll går det förhoppningsvis vägen.. 

Skolan på sista tiden har gått fort. Imorgon är det redan onsdag (och äntligen träning) och snart är det helg. Nästa vecka är det v.11 och bara två veckor kvar till lovet! HURRA!!
Fick tillbaka  matteprovet igår. Det gick också bra, jag är supernöjd faktiskt. Har aldrig varit något mattesnille så ett VG blir ett leende på läpparna.


Känns som att mitt liv bara driver på utan att någonting händer. Vilket resulterar i, ja tråkiga och ganska så meningslösa blogginlägg.
Eller så är det bara så att jag har dålig fantasi.. (hmmmm borde nog bättra mig!)

Nu ska vi äta faaaaaaaajita!!
arrividerci - på återseende

så skönt!







http://kumlainnebandy.se/aktuellt.php?name=&id=228

jag har match varje dag.

Period 1, städning:

Packar och rensar garberober.
Att spara - Att slänga - Att skänka

"Spara-högen" växer mest tror jag. Får nog rensa ur den ännu en gång, det är ju den som ska vara minst!



Periodpaus:

Har funderat på byxerna ett tag. Tror att de skulle passa i min garderob.
Frågan är om jag kommer passa i dom. Återstår att se.






Period 2, städning:

Dags att rensa kläderna?

THIS FEELINGS LIKE NO OTHER

image75


Gårdagen. Dagen D, och i princip allt stod på spel.
Vinst / lika- resultat krävdes för att vi skulle hänga kvar i division 1. Vi hade som Nisse sa, allt i egna händer. Två poäng före Fröjered men klart bättre målskillnad. Fröjered gjorde det dom skulle och kunde, de tog tre poäng och vann sin match mot KFUM. Vilket gjorde att om vi hade förlorat så hade vi hamnat ett poäng bakom dom och under nedflyttningsstrecket. Men eftersom vi spelade lika och fick ett poäng kom vi på samma poäng som dom i tabellen, och det var tack vare våran målskillnad som gjortde att vi kom en plats över dom och fortsätter alltså att spela i division ett nästa säsong. Beskriva känslan? Tror inte riktigt att det går..

Det här var nog det viktigaste och bästa som kunde hända för oss. Efter att ha åkt ur i elitserien förra samma tid förra säsongen och förlorat en hel del (nästan halva laget?) spelare skulle det ju bli svårt inför denna säsong. Det tog nästan halva säsongen för oss att komma igång, för efter juluppehållet och de senaste sex matcherna har vi varit obesegrade, men innan det gick matcherna lite halvknakigt. Hade vi förlorat igår hade det innebärt division två spel nästa säsong och kanske hade laget ännu en gång splittrats?!?!

Meeeeen, som det "otroligt, härligt, kunnigt, roligt, knäppt, galet, ambitiöst, träningsvilligt och kämpande gäng" som Andreas antydde att vi är så har vi länge "spelat med kniven på strupen, men aldrig vikt ned oss".
Ja jag vet inte mer vad jag skriva för det går inte att förklara känslan. Den måste upplevas.  (Ref. från Andreas kommer snart och då lägger jag ut det här)

Love you all, tjejer som ledare!!!
arrividerci - på återseende
Linnéa Eriksson, #51


Vi snackar innebandy
Finta snabba pass och rappa slag
In och jobba framför kassen
Vilken lycka att få lira i detta lag
Som lirar innebandy
En sport som skiljer pojkarna från män
Ut och byt och vila en stund
Sen in och ge gärnet igen

RSS 2.0