hej

snart ska jag iväg till laxå. och den här gången är det inte till jin jag ska, utan till kalles kusiner på kräftskiva. japp! jag är "lite" smått nervös eftersom det är första gången jag träffar hans släkt....



spelade första matchen för säsongen idag! dock bara träningsnatch. men vi vann i alla fall med 3-1, så det är ju ingenting att klaga över. har match imorgon också, då hemma. Kumlahallen kl 15.00!

pessimistisk? ja.





allt suger och jag sitter nästan aldrig vid datorn längre.
har inte tid. kommer hem från skolan, sover, tränar, sover.
har inte lust. är inne i en torka just nu.

kalle skulle kommit ikväll men han ska på hajk. kul för han. tråkigt för mig.

pessimistisk? ja.

back on track

Nu är vi hemma efter en hel weekend i Götet. Väldig lyckad helg må jag säga, och tro det eller ej så tänkte jag faktiskt skriva lite om vad vi har gjort (istället för att länka eller kopiera andras texter ;p)
Men inte just nu. För nu ska jag duscha innan Kalle kommer.


arrividerci - på återseende


Italien 08



saknar dig, Helena, och värmen!

it is it

Blir lite dålig uppdatering här.
i fredags var jag, soffan och johan på lars winnerbäck. orkar inte skriva nåt om det så gå till soffans blogg för att läsa om den upplevelsen.
lördag och söndag var vi på hemligt läger med innebandyn. orkar inte skriva något om det heller men kan säga att dt var grymt kul, med världens härligaste gäng tjejer och ledare. för att läsa vidare om vad vi gjorde så läs sazzs blogg.

efter att ha tagit ett bad och gjort mig iordning på söndagen när vi kommit hem sljutsade mamma och pappa in mig till örebro och köpte kinamat som jag åt i daniel och evas lägenhet (dom är i skåne) och sen när kalle kommit hem från matchen gick jag dit där linus makkan och dempa var. sen kom josefine, och vi kollade på film och spelade spel tills det var ljust :( igår kom mamma och hämtade mig så jag lagom han äta mat och sen åka vidare på träning och sen åkte jag till kalle igen. han är världens bästa! och om en vecka har vi 4 månader!

min brorsa har kommit hem från usa så nu är han, micke och jossie här och ska grilla med oss.
sen ska jag gymma.
arrividerci - på återseende

das stimmt

Nichlas | <3 | | säger:

hur dags kommer du till ip egentligen ? du värkar ju ligga och sova dom dagarna ja har vart där ?


Linnéa säger:

hahah jaaaa de är asskönt :D


Linnéa säger:

men jag har ju flyttat till kumla så jag åker med pappa när han åker till jobbet så kommer dit vid 8


mercoledi mittwoch wednesday onsdag

idag var jag, Adela, Eva och Cris (schweizarna som är här på besök genom innebandyn) och spelade minigolf. Jag kom näst sist. HE HE HE





helgen som var... pics

FREDAG:

   


LÖRDAG (1bild):

   förklaring till bilden: killen sa att han var sveriges starkaste man. yeah right säger jag.


SATC

Idag är det onsdag. Imorgon är det torsdag. I övermorgon är det fredag. I övermorgon är det Winnerbäck i Brunnsparken!


Veckan med fotbollsskolan har faktiskt gått snabbt och rätt bra.
Åker med till Pålsboda (som åker vidare till sitt jobb sen) vid åtta och kan då sova i 45minuter i klubbstugan innan dom övriga ledarna kommer. Fotbollsskolan börjar nio och håller på till tolv, med en fikarast på en halvtimme. Efter träningspasset åker jag med Soffy hem, kollar på One Tree Hill och käkar. Sen åker vi till träning.
Men eftersom det inte var någon träning igår åkte vi och gymmade och kollade på kanske världens bästa film; Sex And The City!



My favourties lovely movies:
Moulin Rouge
La vita é Bella
Shakespear in love
Sex and the city!

helgen som var...

Alla har väl dåliga dagar? Ni kanske fattar när min var.
men nu är det glömt!




Tänkte skriva lite om min helg. Eftersom det är sista helgen innan all innebandy drar igång så lyckades jag faktiskt spendera dagarna på bästa tänkbara sätt! :D

I fredags åkte jag och gymmade på dagen och tog sen bussen till Sköllersta eftersom vi skulle grilla och så hemma hos Jennie. Så i Sköllersta träffade jag Jennie och Ida och vi fixade iordning lite innan dom andra tjejerna kom. Blev riktigt gott med Jennies potatisklyfter och sallad + min och nattas grillning och de andra tjejernas sällskap! (det var jag Jennie Frida Natta Ida Sofie och Smilla!)
Eftersom jag skulle vidare till Örebro slutade tyvärr min grilienight med tjejerna vid halv nio när jag tog bussen som sagt till Örebro. Vid resecentrum möttes jag upp av Marie Jossan Hulken Alice och Jojje, och senare utanför Jojjes lägenhet anslöt sig Alex och Sofia. Resten av kvällen blev minst lika mysig som hemma hos Jennie.

På lördagen var jag hemma och kollade genom en säsong Sex And The City! (yes totally beroende!!) och vid en halv fem kom Sofia på besök. Efter ungefär en timme kom också Alex Alice Marie och Jojje hit och så åt vi och fixade det sista innan vi gick till Saz, där den beryktade lagfesten/födelsedagsfesten hölls! Först öppnade saz alla presenter och sen blev det kortspel. Några drog redan vid halv tio och vid halv elva bestämde vi oss för att åka in till Örebro. Det var jag, Alex, Sofia, Marie, Adela, Eva, Emma och Malin som hämtades av Nettan och släpptes av på järntorget. Dom äldre gick till Satin medan jag alex marie och sofia åkte vidare till Eve i Lillån. Kvällen blev galen men rolig. Kom i alla fall hem som planerat så allt gick som smort...

Söndagen blev lugn med en vända på gymmet där jag gjorde klart mitt första gympasspapper!


tajming

det passar väl att vara deppig när vädret ändå är dåligt.

bad day

jag har säkert fel (eller???) men det känns bara så oerhört tragiskt och ovärt just nu!




lagfest ikväll! "sup bort dina problem imorgon kommer nya"
nej så illa ska man inte ta i och så illa ska det inte bli.

RSS 2.0