en bild säger mer än tusen ord


skype med kära norge

Har vart i skolanidag. Och jobbat. Och blivit en snögubbe. Och skypat med Soffan och Vibeke. Nu är det te- och pluggdags!




ge mig kraft att försvara mitt namn

Jaha. Nu har jag hamnat här igen. Har så mycket att göra om dagarna så har aldrig riktigt tid att skriva någonting. Men nu är Petter här och han och Oskar spelar Fifa medans jag letar inbjudande maträtter att laga till kvällsmat.

Måndag. Helgen har gått fort. Alldeles för fort. I fredags lagade jag och Matilda mat till våra kära män. I lördags jobbade jag, fixade mysmiddag till mig och Oskar och sen åkte vi vidare på lagfest i Kumla. I söndags gick jag upp tidigt för att plugga och sedan spela DM-semi mot KFUM. Men som sagt, nu har en ny vecka börjat. Måndag.

Det är inte bara en ny vecka -vi har börjat en ny delkurs. Så tråkigt. Vi har hur mycket plugg som helst, så efter jag har lagat kvällsmaten ska jag sätta mig och läsa ett kapitel i "Mein Kampf". Imorgon har jag föreläsning och ska jobba till 18. Fan. Har verkligen ingen som helst ork. Skönt att jag har han som ger mig energi. Just nu känner jag bara hur jag tar en massa, utan att ge tillbaka. Men håll ut Oskar, jag ska bättre mig -när jag har orken.


RSS 2.0