sunday, bloody sunday

Som vanligt sitter jag och pluggar.

Happy B

Grattis älskade Osi!

happy B

Sitter och slår in Oskars presenter. Den rackarn fyller år imorgon, och det är hans första födelsedagen jag är med och firar så det kommer blir firande med dunder och braaaaak. Har supermycket hemlisar till han.

careface

Jag orkar verkligen inte plugga. Det är supertrist och jag har ingen som helst motivation. Det är så mycket skönare att glida runt på facebook, läsa lite intressanta artiklar och inlägg eller pussas med Oskar.

,


torka bort din glada min

Ännu en dag med huvudet nertryckt i böckerna. Håller på och skriver mitt talmanus till det övertygande talet vi ska hålla nästa vecka. Det är på 5 minuter inför helklass vilket är en ny prövning. Kan ju tyckas vara roligt men inte när man måste gå på en debatt imorgon och skriva en reflektion till det. Läsa igenom en annans students talmanus på måndag och skriva en opponering. Samtidigt som man måste plugga in sitt eget talmanus, och sedan har ett PM att lämna in på ca 10 sidor till nästa fredag. JAG KAN INTE ANDAS!!!!


torka bort din sura min

Förutom att börja på ett nytt jobb fick jag även besked från försäkringskassan att jag får ut 1300 kronor för min stulna iPhone 3g. Awesome.

 

 

 

Foto av Sofia på Lars Winnerbäck i somras.


sweeeeet

Har precis kommit hem från första dagen på Åkes Skor. Suuuuuper!

let me see your bootey swing

Ligger i sängen och bloggar från oskars iPad. Han har för övrigt skaffat sig en egen blogg. Helt otroligt egentligen eftersom han är så sarkastisk mot bloggar!

Ska premiärjobba på Åkes Skor imorgon. Har fått extrajobb där så imorgon sättet jag igång. Ska bli super!


hare!

en lättnad

Fick VG på första delkursen. Känns jäkligt skönt faktiskt.

you die when you're young

Halva veckan gjord och Örebro's våldtäktsman är gripen... eller? Det var i alla fall ett nytt våldtäktsförsök imorse så antingen kryllar stan av våldtäktsmän eller så har dom tagit fel. Båda är lika illa.

Idag fick vi i alla fall tillbaka salstentan vi gjorde förra måndagen. Jag fick 63/70 vilket innebar ett VG, och en jävla lättnad såklart! Men stormen är fortfarande igång och nu sitter jag här och skriver en reflektion av det "lovtal" jag och Nastaran hade idag. Min käraste sitter även han och pluggar. Rätt mysigt faktiskt.



köp second hand!

Hallops Kallops. Föresten, jag köpte ett bar kängor på myrorna för 175 spänn. Det var tydligen äkta Marco Polo också. Vilket kaaaaaaaap! (min tes för det övertygande talet är "köp second hand!" och det är ju faktiskt otroligt värt!)

these glory days

Ser ut att bli en sjukt bra vecka, trots en enorm plugghög: Imorgon har jag och Madde biodejt efter föreläsning och jobb. På onsdag blir det en hel del plugg och träning. Torsdag blir nog plugg och match. Förmodligen en brakfrukost på Java på fredag med Listen up!-gänget och plugg (såklart). På lördag ska jag titta på Oskars match, och sen vara barnvak åt min lilla älsklingsbrorson. På söndag ska jag förmodligen träffa Helena. Sound very good, ha?!
Nu väntar jag på att min älskade älskling ska komma hem för lite pussar och te. Är så tråkigt att vara själv hemma. Dessutom börjar man bli riktigt skraj för att vara ensam -var man än är. Det går ju en sjuk våldtäktsman lös.

God bless her heart

Ta er några minuter och kolla på detta hjärtrörande tal!

sweet wednesday

Köpte det där fotoalbumet jag drömt om på Nice. Så nu ska jag städa här hemma, laga mat och klistra in bilderna i albumet framför saltkråkan på tv. det är ju sen träning ikväll.

for today

har vart hemma hos jossie och viggo med amanda och nelia. nu ska vi ta en sväng till marieberg på vår lediga dag. kvalitetstid.

underbart

Mina fina, saknade vänner som har lämnat oss i Närke är här och hälsar på i helgen. Vi tänkte umgås genom att gå och ut och äta lite mat. Finfint. Saknar alla väldigt mycket.


en grå, lång dag

Efter att ha haft flera alldeles för fina höstdagar här i Örebro kom den gråa dagen tillbaka! Därför ska jag ägna hela dagen till att tentaplugga inför måndag. Ett måste men ack så tråkigt. Som tur är behöver min sambo också plugga så vi tråkar tillsammans. Helgen blir däremot rolig. Det vankas hemkomst för Frida I,K och Jin som jag inte har träffat på flera månader!! Och såklart, innebandymatch. Vilket härligt liv.

RSS 2.0