more than words

Mamma har just lärt sig hur man använder funktionen "ríng videosamtal". Hon ringde mig nyss, utifrån altanen till mig som sitter vid datorn. Det är rätt roligt!

just a mortal with potential of a superman

förmodligen det värsta och ondaste jag har sett i hela mitt liv..






nu ska jag duscha efter springturen..

don't tell lies and don't joke, just answer



Har inte sett ett moln på flera dagar och gud vad det är skönt.
Igår gymmade jag och låg sedan i solen och stekte fram till Soffy och Natti kom. De var här någon timme innan vi blev skjutsade till Kumlasjön där vi mötte upp Frida K. Där satt vi ungefär 2½ timme och gottade oss i solen. Sen kom Jennie och vi började gå mot Hällabrottet. Promenaden gick hyfsat fort och i Hällabrottet anslöt sig Emma till oss innan vi gick till Emelie som hade 18års kalas ihop med Sofia. Kvällen vart lugn för min del, men ritktigt bra med dunderbra väder och bra sällskap. Framåt halvett bestämde jag Frida och Sööder att vi skulle börja gå hemåt. Vid Kumlasjön gick Frida till sin mormor där de skulle sova i husvagnen och jag och Sööder fortsatte gå hem. Vid gamla tennisplanerna mötte vi Emiloch han följde med oss och åt glass hemma hos Sööder. Bra slut på en bra kväll får jag lov att säga!

Idag har jag gymmat, solat och umgåtts med Micke och Jossie. Vädret är fortfarande lika bra!
this is the life!

cut it off

Nej fy fan. Det här ska det verkligen bli ändring på!!!

you better touch when it's a hurry

SÖKES: Collistar rouge och mary-kay foundation
Försvann i samband med Nattis fest (då även två av hennes skor så mystiskt fösvann!) i lördags.
Var vänlig att lämna tillbaka det som inte är ditt, vem du nu än är!!!!!!

rise to the occasion

  
   


never let it... drop

Förmodligen min värsta dag på länge.
Var på dåligt humör igår som höll i sig idag. Det är alltid så med mig, blir jag på dåligt humör så är det under en längra tid. Det är irriterande för då måste man anstränga sig för att vara glad och allt blir fejk. Blev på ännu dåligare humör efter FeB provet som gick så jäkla uselt. Klantade till mig ordentlig och är så besviken!! Är kanske inte något snille på företagsekonomi men klart att man ändå vill lyckas. Har fakiskt klantat till mig en hel del de senaste provet. Klarade iofs matteB nationella som jag är nöjd över, men tyskan. Det enda jag kan säga om de proven är "Herregud".
Inte nog med att jag klantade mig på provet så klantade jag mig på matchen idag. Andra matchen jag spelar på väldigt länge, men eftersom förra matchen gick hyfsat bra och det var skitroligt att spela känns det pest med jävligt dålig insats av mig och förlust dessutom. Jävlar vad arg jag är.

Stackars Soffy som snart kommer och ska sova här. Får förklara läget och ursäkta mig. Hoppas hon förstår. Men det gör hon, för hon är bra och förstår alltid. Kram på henne.


thought it was over a long time ago

idag träffade jag någon som jag inte sett på över ett halvår. kind of miss it.

get a room

Sluta med hyckleriet! Blir så jävla trött på allt.


when the clouds gather

idag har jag spelat fotbollsmatch och köpt en ny bikini.


igår var jag hos natti


bild från madde

wish I could be something you would want

när jag var liten sa någon till mig att om man drömde samma sak tre gånger så slog den drömmen in, jag antar att det inte stämmer. Eller?

Jag menar, jag var ju ganska lättlurad!!
(haha. Frida Inge lurade mig en gång att det var alkohol i fröna på frukostmackorna man får i matsalen.)

 

there's always a dark side of life

Då har jag sovit hemma den första natten utan Emma. Det känns lite konstigt, men jag hoppas jag vänjer mig snabbt eftersom det är såhär det kommer bli framöver.
Dagen har spenderats på marieberg med Soffy, Natti, Linda, Madde och Emma! Det vart en lång och bra dag tillsammans med tjejerna. Köpte en kjol som jag tänkte ha imorgonkväll, men när jag kom hem så var den sönder. Måste åka in en snabbis och byta den, och sen även hinna med att gymma och köpa strumpbyxor på maxi innan jag far till Pålsboda. Men eftersom mamma bad mig gå upp tidigt imorgonbitti för att cykla ner till stan och köpa färska fraller på Sveas så har jag sedan lång tid att fixa allt inför kvällen.

Annars rullat livet på och jag trivs riktigt bra. Det är underligt hur ens humör kan bli såpass mycket bättre nu när det är vår, och snart sommar. På vintrarna är jag alltid deppig.

Nu ska jag hoppa i säng och lyssna lite på musico!
buona notte principe!

if you want to know how I live

Har precis ätit en dundergod kvällsmat som bestod av grillat kött, klyftpotatis, tereyaki, grillsås och sallad. Innan det så var det fotbollsträning som var riktigt skoj. Igår var vi på galej hos söta Linda i Åsbro (bilder finns på nattas blogg). Riktigt skoj. Vi låg kvar över natten och mamma kom och hämtade oss runt lunch. På eftermiddagen kom Micke och Jossie hit och vi hjälpte Emma med hennes nya lägenet. Numera är jag officiellt det enda "barnet" kvar här i huset. Vet inte om det är bra eller dåligt. Tror det är dåligt...

Imorgon blir det stan med tjejerna. Hoppas på strålande sol så man kan använda sommarkläder.


serious in love

Idag hade vi friluftsdag i skolan. Vissa grejer var skitroliga och vissa sög. Är riktigt seg och trött nu, men ska duscha snart och tagga om inför kväll. Vid fem åker vi med bussen till Åsbro där vi ska grilla hemma hos Linda med tjejerna. Ska bli riktigt roligt! God what I love weekends. På torsdag och fredag blir det pluggande och tränande och på lördag kommer jag befinna mig i Pålsboda. Det kan inte bli bättre...

Eller jo. Vädret skulle kunna vara något bättre.


he is a fairytale

tjejkväll med grillning och eurovision med tjejerna blev väldigt lyckad. Extra plus att snyggingen från Norge vann!
Imorgon blir det ÖSK med soffan, natta och madde. Nu ska jag sova.

Godnatt


oh, I belive in yesterday

Igår bjöd Lund och Alice på ett födelesedagskalas hemma hos Lund i hovsta. Riktigt lyckat med tårta, lekar och korv m. bröd! När kalaset led mot sitt slut och folk åkte hem eller till krogen blev det jag, soffy jennie och pau kvar. Vad vi gjorde är det ingen som vet men att vi hade kul -det vet jag!
Tack hönan och vargen och alla som var där för super kväll! ♥


fler bilder finns på sattes som är den duktiga fotografen!

till Linnea via Leonard Cohen


the kids aren't alright

Tonåringar är dom drygaste varelsena som finns tror jag (haha och inklusive mig själv!). Förut när jag gick på stan och trallade för mig själv mötte jag ett gäng till killar  i 16-årsåldern. En meter till vänster om mig gick en utländsk gubbe och rökte. Så säger en utav snorungarna: "ööj. Kan jag få en cigg eller?" Gubben ignorerade och gick bara vidare. Då säger killen "men skit it då jävla gubbjävel".

Sen när blev det beteendet okej?


this is something that I can't deny, it's making me happy

Idag fick vi tillbaka våra samhällsuppsatser och på min sista sida stod det tre inringade bokstäver; mvg! Har nog aldrig varit så glad förut. Kan inte säga att jag direkt kämpat med den under en lång period, men den sista veckan innan inlämningsdagen var jävligt intensiv och jag gjorde klart den 02.30 natten innan. Så visst har man rätt att vara happpyy!
Därför firade jag (och samtidigt tröstade jag mig eftersom vi har görmycket plugg) med att åka in till Örebro och shoppy shoppy. Hittade en skitbra affär som dessutom hade 50% på allt, så det blev ett linne, en kjol och en tröja/tunika. Så nu sitter jag här med ett stort leende och ska snart cykla iväg till gymmet. Dessutom är det sol idag och kalas hos Lunden imorgon.+att jag har världens goaste vänner. Kan livet bli bättre än såhär?


I tought I knew but I didn't have a clue

Måste bara säga dagens roligaste händelse. Idag hade vi nationellt läs- och uppsatsskrivning i tyska och när Stina och jag efteråt gick och pratade lite om vad vi hade valt för ämna att skriva om på uppsatsen kom dessa kommentarer:


jag: alltså, jag vet inte vad jag skrev egentligen och vissa ord skrev jag på svenska eller hittade på egna tyska ord. Som till exempel skrev jag Schlafenmorgen till sovmorgon
stina: hahahaha! och vet du vad jag skrev till flygplats? hahahahaha Flogplats


Alltså Stina, våra tyskakunskaper är svårslagna!


all of it

nu gäller det att plugga itta. kursprov imorgon!

skrattar bäst som skrattar sist

Jag ångrar att jag garvade när Frida sa att hon hade trampat i tuggummi förut i skolan.
Han där uppe straffade nämligen mig förut så jag trampade i hästskit när jag var ute och sprang. hmpf


history x

I maten idag satt vi och sentimental-pratade om Rom. Känns som det var skitlängesen vi var där, men det är faktiskt mindre än en månad sen.. I alla fall så kom vi in på Robinson och pratade om gamla deltagare. Jag minns en som var med för säkert 4-5 år sedan. Han var mörkhårig och snygg. Jag har för mig att han alltid hade en handduk, eller om det var en mössa med en brittisk flagga på. Tror han var från en rik familj också.


Jag hittade han på google förut. Jan Dinkelspiel hette han.
Och jag har ändrat min åsikt, han var inte särskilt snygg.


plugget

Ett nationellt prov avverkades alltså idag och nu är Matte B-kursen avslutade för alltid (om det inte blir så att man får IG och kompletterar upp den i november... uschiamej). But no rest. Imorgon har vi läsförståelse och uppsatsskrivning i tyska, på torsdag blir det läsförståelse och grammatik prov på italienska och fredag ska vi göra hörförståelsen på tyskan. Sen är det äntligen helg och ännu mindre dagar kvar till sommarlovet.

Jag funderade på att läsa lite tyska tills imorgon. Men så kollade jag klart på Golden Eye. Och nu ska jag ju ut och springa. Vi får se hur provet imorgon går. Kanske ångrar jag mig att jag inte pluggade något idag, men det får jag ta igen i nästa liv.


jag vet aldrig vad jag ska skriva för rubriker. måste bättra mig!

Igår fyllde farmor 90 år, så emmas och min present var ett foto+ram på oss två. Fotot hängde dock på min tavelvägg så nu är det ett hål där. Undrar vad jag ska hänga upp för foto istället?!  Annan inredning som måste kirras i mitt rum är en ny fönsterlampa som ska vara vit. Två förvaringsboxar med rosor på och lite annat. Nu är nästan allt i mitt rum vitt, det känns uppiggande till våren. Synd bara att vädret är grått och mulet.

Föresten glömde jag jacka och även överdragströja (hehe det gjorde soffy med). Det var kallt och lite väl optimistiskt att bara gå runt i linne i skolan.

sista ruschen

Imorgon väntar ett nationellt prov i matteB. Kan inte skryta med att jag har pluggat mycket, -ingenting faktiskt förutom ruschen idag (som jag för övrigt bara har tagit en liten paus från!). Som vanligt har jag inte planerat min tid och därför måste jag sitta timtal i sträck för att läsa på det sista. Jag vet inte riktigt om jag gillar min pluggmetod, men jag har flera gånger försökt ändra på den men har aldrig riktigt lyckats.

På tal om prov så är det här köttar veckan. Om jag någon gång nämnt förra veckan då samhällsarbetet skulle skrivas klart så är det en piss i missisippi. Den här veckan har vi tre nationella, och det blir ju inte bättre efter det då vi ska bocka av ett flertal till prov i andra ämnen. Men va fan, snart är det sommarlov och då är skiten över. Ska bli jätteskönt.

Idag planerade jag och soffy lite smått att åka in och kolla på några örebrostudenter den 5 juni! Kan inte fatta att det är min tur nästa år.


leet

Jag har en känsla.
Den känns lite konstigt, men på något sätt trivs jag med den.
En wow-upplevelse.1337

you know what to do

Natten till idag var jobbig. Satt till halv två med samhällsuppsatsen, men blev ju klar och kunde lämna in den idag så nog var det värt allt slit. Frågan är ju bara varför man inte börjar tidigare istället för att plåga sig själv de sista dagarna? Frågan ställer jag alltid efter ett avklarat prov/inlämningsarbeter/redovisning men jag har aldrig något bra svar. Kanske är det för att jag är lat...

Ikväll hade jag tänkt att åka upp till min gamla kära fotbollsklubb Yxhult och träna lite fotboll. Men vill inte åka själv och eftersom min enda (nästan iaf!) fotbollsintresserade kompis Soffy är sjuk så ställde vi in det och satsar istället på nästa torsdag. Istället för att träna fotboll tänkte jag ge mig ut och köra ett pass i "sommar-tränings-häftet" som vi har fått med innebandyn. Rätt tråkiga pas men de ska göras för att vara förberedd för den kommande säsongen, som vi ska kötta sönder!

Tränade bollpass i måndags för första gången på säkert en månad och det gjorde mig riktigt taggad. Kan knappt vänta tills serien drar igång, och då tyvärr är det hela sommarn kvar.

Föresten har jag fått en vagel. Den är jätteirriterande.


happyday

I sommar mellan 7-16 hittar ni mig på Lithells!

en kväll som denna

idag gav jag och Emma presenter till mamma och pappa. De fick varsin Harley-Davidsson tröja. Pappa har varit jätteglad sen dess. Mammas tröja var för liten.

hallelulja

idag vann jag VM i att skämma ut sig.


tam ta da

Välkommen in i bloggarnas dramatiska värld!



fridas kärleksmejl

Jag kollade nyss min inkorg om jag hade fått något mejl från Jona, sektinfo. Det hade jag inte, men jag hittade andra roliga mejl:





Tja....................

Hej 002!!! Vet du vad Karl hade skrivit i ett brev jag öppnade nyss?Om vi tjejer gillar när killar tar oss på baken!!!!....öhhhh...lite larvigt..Tyvärr måste jag svara på det...Kan du skicka lite tips om vad jag ska skriva?

MVH 007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


OCH






Tjaba...
Hu må ru?Ville bara tjecka läget....Va ä ditt favorit ord? Mitt ä gulligt...coolt va...ikväll ska ja se på tv...natti natti....rå


Nä,bye bye


P.S.sessssssssss!!


21 åring med idoldrömmar

Stjärnorna uppfostras hos oss!
"Uski Björkman", du gjorde min kväll.



 

RSS 2.0