my truly love

Jävlar vad tjurig jag var igår. Idag mår jag bättre.
Och idag fyller min älskling 3 månader.



life is life

Det är konstigt hur man kan förändras och ens känslor kan omvändas helt bara över en natt. Det är som att bara vända på en handflata. Sedan allt sökande efter bekräftelse och viljan att bevis något. Jag förstår det inte riktigt, jag tycker bara det är skittråkigt hur det har blivit och hur något som verkade vara inte kan ha betytt särskilt mycket.

Men jag antar att det är så livet är och det enda som går att göra är att gå vidare.

cry baby

Jag ligger i min säng med nya datorn i knäet. Gud vad skönt det är att äntligen ha en bärbar!
Det känns som att jag skulle kunna ligga här hela dagen, dels för att det är så skönt men också för att jag är så arg så att jag inte vill göra någonting annat. Eller arg och arg, kanske är jag mer besviken. Lite ledsen är jag också. Anledningen till den pessimistiska inställningen är att matchen igår slutade med förlust. 6-2 blev slutresultatet och jag kan inte direkt säga att det speglade matchbilden. Men innebandy går fort och det gäller att sätta sina chanser.
Efter matchen samlades några i laget hemma hos Sandy och sedan kom "herrarna" dit. Efter ett tag gick vi till Sibbe men det blev inte så långvarigt, askersundarna, jag och emma drog oss hem rätt tidigt. Hade förmodligen vart en roligare kväll med en vinst i bagaget.

Hur arg, sur och ledsen jag än är så kommer jag ju såklart inte kunna ligga här hela dagen. Har Nationella prov övning i Svenska imorgon och matteprov på tisdag så det finns en hel del att plugga. Plus att på torsdag kommer Asbjörn från Island som ska bo här till söndag. Är inte särskilt taggad på det just nu. Är inte särskilt taggad på nåt just nu.


gameday

Tjejer med Kumlahjärtat, NU KÖR VI!!!!!!




2 cool 4 school

  
  

  


dom jävlarna tog oss en efter en

[www.kent.nu] Pressmeddelande 2009-10-05

Idag släpps nya singeln TÖNTARNA digitalt, den 12 oktober släpps singeln fysiskt, innehållande tre spår varav två remixer av Punks Jump Up och Familjen. Den 6 november kommer albumet RÖD.

Arbetet med RÖD påbörjades redan förra året då Berg & Sköld åkte till New York och i april i år begav sig Kent till Hansastudion/Meistersaal i Berlin. Efter det har arbetet fortsatt i Psykbunkern/Park Studio, Hyltinge Kyrka samt diverse vardagsrum. RÖD innehåller totalt 11 låtar.

Låtlista:

1. 18:29-4
2. Taxmannen
3. Krossa Allt
4. Hjärta
5. Sjukhus
6. Vals För Satan (Din Vän Pessimisten)
7. Idioter
8. Svarta linjer
9. Ensamheten
10. Töntarna
11. Det Finns inga Ord

Producerad av Kent & Joshua.

Till våren beger sig Kent ut på en turné i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Totalt 14 spelningar är bokade med start i Stockholm den 25 februari och avslutning i Örebro den 30 mars. Biljetterna släpps måndagen den 12 oktober.

Turnéplan våren 2010:

25 februari – Stockholm, Annexet
26 februari – Stockholm, Annexet
3 mars – Gävle, Läkerol Arena
5 mars – Helsingfors, Hartwall Arena
10 mars – Linköping, Cloetta Center
12 mars – Århus, Kongresscenter
13 mars – Köpenhamn, Tap1
14 mars – Malmö, Malmö Arena
18 mars – Göteborg, Lisebergshallen
19 mars – Göteborg, Lisebergshallen
24 mars – Oslo, Oslo Spektrum
25 mars – Bergen, Grieghallen
27 mars – Bodö, Bodö Spektrum
30 mars – Örebro, Conventum Arena


grazie di esistere

Fick se en bild på Örjans hemsida på min tatuering och kom på att jag inte visat den för folk som inte sett live.
Här har ni.




sundaymorning and I am still awake

Matchen igår slutade 3-3. Helt okej och vi är fortfarande obesegrade!

I eftermiddags var vi och fikade hemma hos Micke och Jossie så jag fick gosa lite med min älsklingsViggo. Vi svängde också in på Marieberg så fick med mig ett par kängor, väska, tröja och en tunika hem. weeei. Annars har jag bara ägnat min tid åt att plugga idag, har 291 engelska glosor tills imorgon +prov på en bok. Tröttsamt.

rösta på: http://cheeee.se/leenden.php#id-108 




Love.

RSS 2.0