man hör det man vill höra?

mamma Linnéa, har du använt strösockret?
jag (som lyssnar på musik och inte hör riktigt) va?
mamma jag frågade vad du har gjort med strösockret?
jag (som fortfarande inte hör riktigt vad hon hojtar om) vadå sjösåcker?
mamma strösocker!!!!!
jag vad är sjösåcker?
mamma vet du inte vad strösocker är så är det riktigt synd om dig.
jag jaha, strösocker.

Viggo - 090719

Har inte mycket att skriva om, men idag träffade jag Viggo för första gången. Han är exakt en vecka gammal och liten som en jag vet inte vad. Han är hur fin som helst!



Ett nytt litet liv
har förgyllt vår jord
en ny liten människa
kommer finnas vid vårt bord

Vi hälsar dig välkommen
du lilla själ
vi skall följa dig på vägen
och se till att det går väl.


take me to a higher ground

Ge mig innebandy, Göteborg och säsong.



Bilder fotade av saz

it's the final countdown

just nu består mitt liv i att:
jobba
träna
laga mat
äta maten
städa
tvätta
klippa gräset (okej gjort endast 1 ggr)
handla
diska
göra rent spis, bord, diskbänk, bänk osv.


ja ni vet, det där som man måste göra när man är ensam. men jag klagar inte, får pengar för arbetet och lugn och skön tid för mig själv. skulle dock vilja träffa tjejerna lite oftare.

piece of peace (det kommer mera)


for all the days you put me through sorrows and horrows.

ain't no sunshine when he's gone.
it's not warm when he's away.

the last time I saw your pretty face

Igår började jag jobba på Lithells. Efter redan första dagen stank jag korv. Efter redan första dagen drömde jag om korv. Efter redan första dagen blev jag äcklad av korv. Men det gör mig faktiskt inte så mycket. Jag jobbar på traskorven (anda sorteringen) med trevliga människor och har många raster. Jag klarar mig. Det går ingen nöd på mig och jag tjänar trots allt en hel del pengar (way much more than I've ever earn). Dessutom kommer jag inte sluta äta korv. Kanske bara inte gör det i pausrummet på lunchrasten, det blir liksom för mycket.

I fredags hade Jin sin 18års fest. Det var jätteroligt. Och som vi har gått och längtat efter hennes fest, och önskat oss bra väder. Festen kom som sagt, men inte det fina vädret. Det gjorde ingenting för vi hade roligt ändå. Jag och soffan åkte dit mycket tidigare och hjälpte Jin fixa iordning innan de andra tjejerna kom och vi åt alla tillsammans samtidigt som Jin öppnade sina presenter. Sen droppade det in folk av alla slag. Några gamla godingar från Laxå, en del av Jins danskompisar, sam-idrottare(=hockeykillar), askersundstjejer, kumlakillar(=byggare), och fotbollskillar från Örebro. Ja det var en hel del blandat folk men det var riktigt kul. Jag somnade på golvet i Jins rum där Jin+1 låg i sängen och jag, Mackan, Kalle och Simon sov med enbart golv som underlag.

När vi vaknade upp på lördagen var det snabba ryck eftersom de flesta ville med 8-tåget hem. När jag kom hem vid 9-tiden blev det presentöppning och en brakfrukost alá mamma eftersom jag fyllde 18. På eftermiddagen hade vi innebandyträning och efter det kom Daniel och Eva och hämtade upp mig och Emma. Vi åkte in till Örebro och i bilen fick jag dra lotter om vad vi skulle göra under kvällen. Vi åt först en dundergod middag på Grekiska Kolgrillsbaren och satt där en lång stund och hade skitkul. Efterätten åt vi på Pitchers och sedan slöt vi oss till Persa, Sydner, Nettan och hennes mamma för att gå till Stället och jag skulle debutera på krogen. Riktigt lyckad kväll och födelsedag och ett bra avslut på min ledighet.

Nu, efter ett svettigt träningspass, ska jag hoppa in i duschen och sedan göra lite mat till mig själv. Mamma och pappa åkte till Frankrike idag så det är rätt ensamt.... MEN SKÖNT!!
ciao


let the sunshine in

Har inte alls lust med det här längre. Men idag fyller jag 18 så kan offra mig att skriva ett inlägg haha.
18års fest hos Jin igår, blev lugnt men ändå en rolig kväll. I onsdags efter gymmet gick jag maria satte och emma till kumlasjönsbacken och mös lite. På torsdagskvällen var det jag, Emma, Madde och Linda som satt där och grillade och mös. Riktigt kul! I torsdags var jag också inne i stan med Helena. Vi satte oss i slottsparken och åt jordgubbar och paj i solskenet. Jag älskar sommaren.

Har också hunnit med en den bad och varit i Söderköping och ätit glass. På måndag börjar jag jobba.

   
    
     

the truth about my friends

http://www.dt.se/noje/peacelove/article446168.ece


haha love you girls!

RSS 2.0