inget aprilskämt

Har nyss kommit hem från en nästan ändlös skoldag. Hur är det egentligen möjligt att kunna ha sju lektioner på en dag? Sp1EU fixar det i alla fall.


Igår släppte Patricia en bomb på mattetimmen, -hon ska inte med till Spanien. Hon berättade att vi skulle få en "ersättare", som vi kanske inte skulle bli så jääätteglada över.
Rektor Lars Friman ska joina oss till Barcelona! (paus för skrattanfall)

Tillsammans med Torre (Torgeir) ska han vara våran "förmyndare" under de sju dagar vi har i Spanien.
Mamma började asgarva och Lotta blev minst sagt häpen, Patricia sa att vi var så självständiga att vi skulle klara det. Hon trodde också att vi skulle få ta mer hand om de 50+ gubbarna än vad dom skulle ta hand om oss. Jo men visst!
Hur som helst, Lars som Patricia, så ska vi dit och ha kul. För det går sannerligen att ha i våran klass!


Igår kom nya soffan hem hit till lägenheten och idag hämtar pappa garderoben som vi ska ha i hallen. Detta börjar mer och mer likna ett hem faktiskt, och tur är väl det för mamma sa igår att hon nog skulle börja trivas trots allt, sooner or later.


Och nu ska jag egentligen plugga till idrottsprovet vi har imorgon. Men är fortfarande utmattad efter skolan så jag tar tag i det lite senare. Plus att jag hörde när några SP1are som haft provet idag pratade om några frågor.. Det gäller att vara idel öra!! ; )


Ska kolla lite vad som händer på top model nu!

arrividerci - på återseende


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0