floorball or die

Innebandyveckan har varit intensiv.
Måndagsträningen var tuff efter fyra matcher från helgen i benen.
Matchen i onsdags blev satt i ett fack för sig. Vi mötte serieledarna Lockerud/M och slutresultatet blev 11-6, vilket inte alls speglar matchen. Trots att de har riktigt vassa spelare som bl.a. Johanna Ekeroth gjorde vi en riktigt bra match. De öppnade matchen med 2-0 inom två och en halv minut, men som vi snabbt tog igen. Helt plötsligt hade vi ledningen vilket vi också hade inför period 2. Dock kvitterade Lockerud till 3-3 och tog sedan ledningen 4-3. Men ännu en gång gjorde vi ett mål och inför sista perioden visade måltavlan 4-4. Det blev både 5-4 och 5-5 innan Johanna Ekeroth sprutade in mål och assisterade till mål. Och ja nu i efterhand känns väl matchen helt okej. Men det är historia och nu är fokuset lagt på söndag.

För nämligen spelar vi DM-final på söndag mot ÖSK! Kan faktiskt inte bli bättre än ett riktigt köttigt derby.